Ukens beste videoer

Kongebursdag, krangel om Anna Nicoles begravelse, karneval og nakenløp i Japan. Se videoene du gikk glipp av den siste uken.

24.02.07 09:58

Det mangler ikke på merkelige tradisjoner i vår storslåtte verden. I Japan arrangerer de hvert år et nakenløp med 9000 deltakere. Men i år endte det i tragedie, da en mann døde (se video).

Ser mer video på Nettavisens videoseksjon

I India lever 54 år gamle Ram Singh Chauhan av kroppshårene sine. Med en bart på drøye tre og en halv meter, besitter den verdenskjente mannen verdensrekorden for lengste bart (se video).

Og mens vi først er ute i den store verden – i Rio de Janeiro er det karnevalfeber. Nettavisen har lagt ut flere videoer fra den sydende festen (se video her og her). Noen ønsker imidlertid å sette sitt eget preg på festen, og under homseparaden i Rio, var det enkelte av deltakerne som tok den litt lenger ut enn andre (se video).

- Hipp hurra for kongen
Hjemme i Norge har uken vært preget av Kong Haralds 70-årsfeiring og heftig snøvær på Sørlandet.

Nettavisen fikk Norges beste konge-imitator, Espen Beranek Holm, til å sende en spesiell hilsen til bursdagsbarnet (se video).

På onsdag kom kongen ut på Slottsplassen for å avduke folkets gave, en statue av sin mor, kronprinsesse Märtha. Kongen ble svært rørt og måtte kjempe for å holde tårene tilbake (se video).

I et ekslusivt intervju med Side 2 sa statsminister Jens Stoltenberg at kongen er en varm mann (se video).

Snøkaos og grunnstøting
På Sørlandet har snøen lavet ned. TV 2s reporter på å snø ned da han rapporterte live på TV 2 Nyhetskanalen (se video).

Dersom du ikke ble skremt av snøbildene, kan du få inspirasjon til hva du kan gjøre på i helgen. Nettavisen har kjørt OL-bakken fra 1952 med akebrett (se video).

Men ikke alle synes kombinasjonen fart og snø er like behagelig. Onsdag sporet Bergenstoget av mellom Myrdal og Hallingskeid. Ingen passasjerer kom til skade, men videoen fra ulykkesstedet viser hvor ille det kunne gått (se video ).

Omtrent like dramatisk var det for besetningen om bord på den tyske minesveiperen, da de kjørte på et skjær utenfor Florø (se video).

Saftige kjendisklaps
Det er ikke bare i den virkelige verden at ting kan føles dramatisk. «Frustrerte Fruer»-kjendisen Terry Hatcher fikk sjokk da hun så videoen av George Bush senior som gir henne noen saftige klaps på rumpen (se video).

- Nå forstår jeg hvorfor alle har snakket om det, sa en lettere sjokkert Teri etterpå.

Og torsdag falt dommen om hvem som skal få lov å begrave den døde Playboy-modellen Anna Nicole Smith. En svært beveget dommer avgjorde at begravelsen skulle begraves på Bahamas ved siden av sønnen (se video).

Noe mindre dramatisk var det imidlertid da TV 2 skulle intervjue Robert De Niro. «Pinlig» er derimot stikkordet (se video).

Og helt til slutt - gå ikke glipp av tidenes morsomste karaoke-artist - mannen som mimer Natalie Imbruglias mest kjente hit «Thorn» (se video).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag