RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ukens bloggtema: pels

Foto: Thinkstock.com
Sist oppdatert:
Denne uken er det pels som står på agendaen her på Side2blogg.

Hver uke setter Side2blogg et nytt tema som vi oppfordrer alle bloggere der ute å skrive om. Dette er gjerne et tema som er tidsaktuelt, nyhetsaktuelt, populært eller som en av dere bloggerne tipser oss om.

Hva mener du om pels?
Forrige uke sendte Dyrebeskyttelsen ut en pressemelding om tilstanden på norske pelsdyrfarmer, som var alt annet enn bra. Derfor er stikkordet denne uken nettopp PELS.

Hva mener du om pels? Er du for eller imot? Er det greit å bruke en pels som er arvet? Og hva med fuskepels – viser det ikke bare at det faktisk er trendy å pynte seg med døde dyr? Vi vil lese alle dere bloggeres mening.

Dette gjør du:

1. Skriv et blogginnlegg som inneholder stikkordet PELS. Du trenger ikke å tagge innlegget med stikkordet, men bruke det i bloggteksten eller i tittelen på innlegget.

2. Ping innlegget ditt på Side2blogg.no

(NB! Bloggen din må være registrert på Blogglisten.no for at den skal fungere på Side2blogg)

Innlegget ditt vil da komme opp i temaboksen nederst på Side2blogg. I tillegg vil vi plukke ut et innlegg hver dag som får en av topplasseringene på Side2blogg.

Har du et forslag til hva neste ukes tema bør være? Send oss en e-post på blogg@side2.no eller tips oss i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere