*Nettavisen* Nyheter.

Ukens store spillguide

Sist uke ble det sluppet flere spill du absolutt ikke bør gå glipp av. Sjekk vår store guide her.

19.09.05 08:04

En rekke gode, ferske spill ligger i butikkhyllene. Høsten er over oss, og tiden er inne til å koste på seg noe ekstra underholdende.

Her er TV 2 Spillmagasinets guide til ukens spill.

Fahrenheit
«Fahrenheit» er et spill du rett og slett bare bør kjøpe. Spillet pirrer alle de mentale smaksløkene dine på en gang. Denne interaktive filmen er spillpensum.
Format: Xbox, PS2 og PC.

The Sims 2: Uteliv
Har du «The Sims 2» og begynner kanskje å gå litt lei? Da kan tilleggspakken «The Sims 2: Uteliv» være løsningen for deg. Mer voksent og mer morsomt.
Format: PC.

Burnout: Legends
Har du kjøpt deg en Playstation Portable, bør du absolutt vurdere actionbilspillet «Burnout: Legends». Eksplosjoner, vill bilaction og tilfredstillelsen av å kjøre fletta av motstanderne dine er like morsomt i håndholdt versjon.
Format: PSP.

Virtua Tennis World Tour
«Virtua Tennis» er fantastisk godt spill, uavhengig om du liker tennis eller ei. En avhengighetsdannende og tilfredstillende PSP-opplevelse og et av maskinens aller beste spill.
Format: PSP.

The Incredible Hulk: Ultimate Destruction
Er du fan av Hulk? Er du fan av spill med mye action? Synes du det virker morsomt å slå i stykker alt som finnes rundt deg? Da er «The Incredible Hulk: Ultimate Destruction» spillet for deg.
Format: Xbox, PS2 og Gamecube.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.