RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ukens tema på Side2blogg: Innvandring

Foto: Poppe, Cornelius (Scanpix)
Sist oppdatert:
Denne uken er det innvandringspolitikk som står i fokus her på Side2blogg.no.

Hver uke setter vi i Side2blogg et nytt tema som vi ønsker at dere skal blogge om. Dette temaet er ofte aktuelt enten i nyhetsbildet, i bloggosfæren eller tidsaktuelt.

Den siste uken har det vært mye fokus på Maria Amelie i media, og på blogger. Mange er av den mening at jenta som har oppholdt seg ulovlig i Norge siden hun var seksten år, bør få lov til å fortsette å bo her.

Maria har lært seg språket godt og tatt en mastergrad - på tross av at hun er papirløs. Antagelig har hun hatt ressurssterke mennesker rundt seg som har ordnet med penger, falsk legitimasjon mm. Er det at hun har vært i landet lenge, en god nok grunn til at hun ikke skal utvises?

Skriv et innlegg om dine tanker rundt Maria Amelie-saken, eller hvordan du generelt sett oppfatter innvandringspolitikken i Norge. Hvordan synes du at systemet fungerer, og har denne enkeltsaken påvirket deg til å tenke annerledes enn før?

Slik gjør du det:

1. Skriv innlegget og bruk stikkordet INNVANDRING i teksten eller i tittelen.

2. Ping innlegget ditt på Side2blogg

Innlegget vil dermed dukke opp i temaboksen nederst på Side2blogg. I tillegg vil bloggredaksjonen plukke ut ett innlegg hver dag som får en av topplasseringene på Side2blogg.

(For å pinge innlegget på Side2blogg må bloggen være registrert på Blogglisten)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere