RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Thinkstock

Ukens tema: Storby

Sist oppdatert:
Denne uken vil vi lese om dine storbyopplevelser.

(SIDE2BLOGG): Hver uke setter Side2blogg et tema vi ønsker at du skal blogge om. Det kan være et tema som er aktuelt for tiden, i nyhetene eller et tema som vi ser at dere bloggere er spesielt opptatt av akkurat nå.

Høsten er høytid for storbyferier. Kanskje har du opplevd høst i New York, eller du skal på juleshopping til London, eller kanskje du sitter på hemmeligheten om en helt spesiell restaurant, bare eller butikk i et smug i romantiske Paris.

Vi ønsker å lese om dine storbyopplevelser enten du vil gi tips, søker tips, eller det dreier seg om matopplevelser, shopping, museum, teater eller natteliv.

Alle innleggene vil havne nederst i temaboksen på Side2blogg, i tillegg vil vi plukke ut et innlegg hver dag som vil bli plassert i en av toppsakene på siden.

Vi starter uken med De 8 beste vintagebutikkene i London fra MakeMeUp Blog. Kanskje ditt innlegg blir det neste som får en av topplasseringene.

Slik gjør du det:

1. Bruk stikkordet STORBY i enten tittelen eller i selve teksten i blogginnlegget ditt.

2. Ping innlegget ditt på Side2blogg.no.

NB: Bloggen din må være registrert på Blogglisten.no for at du skal kunne pinge innlegg på Side2blogg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere