RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ukens tema: Valentine's Day

Sist oppdatert:
Denne uken er det romantikk som står i fokus på Side2blogg.

(SIDE2): Hver uke setter Side2blogg et tema vi ønsker at du skal blogge om. Det kan være et tema som er aktuelt for tiden, i nyhetene eller et tema som vi ser at dere bloggere er spesielt opptatt av akkurat nå.

Tirsdag 14. februar er det Valentine's Day, og vi vil derfor lese dine blogginnlegg om hvilke tanker du har rundt denne dagen. Mener du det er en fin anledning til å finne på noe koselig, eller synes du det er en oppskrytt dag som ikke trenger å feires? Kanskje du har noen gode forslag til hva man kan gjøre sammen, eller vil dele egne erfaringer?

Uansett om du har et godt, dårlig eller likegyldig forhold til Valentine's Day, vil vi at du skal dele det du har på hjertet.

Alle innleggene vil dukke opp i temaboksen nederst på Side2blogg, i tillegg vil vi plukke ut ett innlegg hver dag som skiller seg ut og derfor får en av topplasseringene.

Slik gjør du det:

1. Bruk stikkordet VALENTINE i enten tittelen eller i selve teksten i blogginnlegget ditt.

2. Ping innlegget ditt på Side2blogg.no.

NB: Bloggen din må være registrert på Blogglisten.no for at du skal kunne pinge innlegg på Side2blogg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere