Gå til sidens hovedinnhold

Ukentlig og med nytt navn

Etter denne utgaven av Vestkanten tar vi en liten julepause, men kommer sterkt tilbake etter nyttår: Fra 12. januar kommer avisen ut hver torsdag. Samtidig endrer vi navnet til Lokalavisen og får egen nettside.

FROGNER/ST. HANSHAUGEN: Avisen du nå sitter med i hendene, er inne i en rivende utvikling. Prosessen begynte egentlig for et snaut år siden, da vi økte frekvensen til hver 14. dag. Fra 12. januar 2006 går vi altså ett skritt videre og kommer ut ukentlig, hver torsdag, fremdeles til alle husstander. Dessuten inkluderer vi de næringsdrivende i vår distribusjon.
Dette gjør vi fordi vi ønsker å være mer aktuelle og har en stor tro på konseptet næravis ukentlig, sier ansvarlig redaktør Ivar Brynildsen, som samtidig understreker at avisen neppe kommer til å bli noen dagsavis. Navnskiftet begrunner han med at det skal bli enda tydeligere at avisen er en del av Orklas lokalaviser i området (for eksempel Lokalavisen Groruddalen og Lokalavisen Romerike). Vestkanten St. Hanshaugen bytter samtidig navn til Lokalavisen St. Hanshaugen, mens Vestkanten Frogner bytter navn til Lokalavisen Frogner.

Tettest på

Vi skal være tettest på det som skjer i bydelen. Det som er viktig for oss, er å skrive om det som angår dem som bor i bydelen, sier han.
Dette betyr en vesentlig styrking av redaksjonen. Å starte en ukentlig avis med stor stab på et så begrenset område, er en stor satsing. Med mange års erfaring i å dekke disse områdene, vet vi hva som kreves for å øke til ukentlig, påpeker Brynildsen.
I samme prosess bygger avisen opp nettsiden, som vil bli et viktig supplement til papirutgaven. Adressen er www.lokalavisenfrogner.no.

Økte muligheter

For Halvor Brandt, salgssjefen i Avis Holding as, firmaet som utgir avisen, betyr økningen i utgivelsesfrekvens at avisen kan gi annonsørene enda bedre muligheter.
For våre annonsører vil ukentlig totaldistribusjon av avisene medføre at vi blir et annonseorgan med så høy utgivelsesfrekvens at vi i alle sammenhenger, hele året igjennom, vil være den naturlige formidleren av aktuelle og kjøpsutløsende annonser, sier Brandt.
Med ukentlig utgivelse tror vi lesertallene våre vil stige ytterligere, gjennom at leserne i enda større grad vil betrakte vår avis som den lokale og aktuelle bæreren av nyheter,
næringslivsinformasjon, sport og andre aktuelle temaer. Dette vil gjøre våre aviser til det klare førstevalget for alle annonsører, av produkter og tjenester, som lever av lokalmarkedet sitt, og som er opptatt av å nå samtlige husstander og næringslivsadresser i bydelen, avslutter salgssjefen.
Fra 12. januar altså: Vestkanten blir til Lokalavisen, kommer ut hver torsdag og får egen nettside; www.lokalavisenfrogner.no.

Reklame

Tilbud på treningsutstyret du trenger hjemme