RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ukjent årsak bak celledødsfall i Arendal

Arendal (NTB): Årsaken til at en mann i 40-årene døde i arresten på Arendal politistasjon i helgen, er ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten ukjent.

Det skal derfor bli tatt ytterligere prøver for å finne ut hvorfor mannen døde, opplyser etterforskningsleder Knut Wold i Spesialenheten for politisaker til Agderposten.

Den foreløpige obduksjonsrapporten slår kun fast at mannen ikke ble utsatt for vold før han døde. Wold opplyser at Spesialenheten onsdag skal fullføre avhørene som ble innledet søndag og mandag. Senere onsdag skal Spesialenhetens utsendte returnere til Oslo. Deretter avventer Spesialenheten svarene fra den fulle obduksjonsrapporten når den foreligger.

Det var søndag morgen at mannen ble funnet død i arresten. Han ble kvelden før pågrepet på en buss på Harebakken ved E18 utenfor Arendal sentrum. Han skal ha reist fra Oslo. Mannen ble pågrepet fordi han hadde narkotiske tabletter og et våpen på seg. Senere ble han fremstilt for lege fordi han ikke følte seg bra. Deretter ble han plassert i arresten.

Wold uttalte mandag til NTB at Spesialenheten ser alvorlig på saken.

- Vi er pålagt å etterforske alle saker der personer omkommer i arresten, uansett om alle rutiner er fulgt, sa han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere