RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uklar børsfremtid for Bergesen

Sist oppdatert:
Andreas Sohmen-Pao vil ikke si noe klart om hva familien vil gjøre med Bergesen, skulle minoritetesaksjonærene bli sittende med mer enn 10 prosent
På en pressekonferanse i dag ville ikke Sohmen-familiens representant, Andreas Sohmen-Pao gi noen avklaring på Bergesens skjebne som børsnotert selskapet etter at det pliktige tilbudet utløper.

Sohmen-familien vi selskapet Wrold Nordic ApS har i dag kjøpt seg opp til 51,5 prosent av stemmene i det tradisjonsrike rederiet, og vil fremsette et pliktig tilbud.

- Vi vil se på det etter at det pliktige tilbudet er avsluttet, sa Sohmen-Pao på spørsmål fra iMarkedet.

Han vilel heller ikke si om en avnotering av Bergesen er Sohmen-familiens endelige mål med oppkjøpet. Det ble i hans presentasjon på pressekonferansen lagt stor vekt på at Bergesen skal fortsette som selvstendig rederi med hovedkvarter i Norge.

På spørsmål fra iMarkedet om hva som var målsetningen da familien startet å kjøpe seg opp for to års siden, svarte Sohmen-Pao at det var en passiv investering i et godt selskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere