RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uklart hva som skjer med Jacksons barn

Foto: Splash News (Splash News)
Sist oppdatert:
De tre barna i alderen syv til 12 år vil arve en av tidenes største artister, men hvem har foreldreretten?

(SIDE2): Superstjernen etterlater seg barna Michael Joseph Jackson Jr (12), Paris Michael Katherine Jackson (11) og Prince Michael Jackson II (7).

Se bilder av barna nederst

Junior og Paris er barna Jackson fikk da han var gift med Debbie Rowe fra 1997 til 1999. Hvem som er moren til Jacksons yngste sønn, Prince – også kalt Blanket – har artisten nektet å oppgi.

Nå kan det imidlertid bli av stor betydning hvem som er moren til sistnevnte også.

Ifølge Daily Mail kommer det nå mest sannsynlig til å bli en massiv rettssak rundt hvor mye av formuen, eller det som er igjen av den, som skal gå til barna.

Det anslås at 50-åringen etterlater seg en gjeld på vel 400 millioner dollar, nesten 2,6 milliarder kroner etter dagens kurs, ifølge Associated Press.

Les mer her: Etterlater seg gjeld på flere milliarder

Dette har tidligere fått mye oppmerksomhet, og de 50 konsertene på O2 Arena i London ville ha slettet Jacksons milliardgjeld.

Dødsfallet utløste imidlertid spontant et massivt salg av Michael Jacksons musikk, og han innehar for eksempel de 15 øverste plassene på plategiganten Amazon. coms bestselgerliste dagen etter sin død. Så arven etter Jackson er store penger, og det er her kampen kommer til å stå.

Ifølge Daily Mail er foreldreretten til barna ikke avklart, men en kilde nær familien sier at det er ekskona Debbie Rowe som mest sannsynlig kommer til å overta ansvaret for dem inntil det er endelig avklart hvem som for foreldreretten.

Michael Jackson overtok ansvaret som aleneforsørger etter at han og Rowe skilte seg i 1999. Barna har i stor grad blitt skjermet mot pressen, og ofte blitt sett med sine karakteristiske ansiktsmasker. De har dermed blitt innlemmet i deler av den mystikken som i lang tid har preget Michael Jackson.

2021

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere