RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uklart om funn på Skullerud kan knyttes til forsvinningen

Oslo (NTB): Søket etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ga natt til tirsdag ingen resultater. Politiet har gjort funn på Skullerud, men det er usikkert om det kan kobles til forsvinningen.

Over 400 frivillige møtte mandag opp på Østensjø for å delta i leteaksjonen, men de ble sendt hjem rundt midnatt.

- I dette dårlige været er det ikke forsvarlig å la frivillige privatpersoner gå rundt i ulendt terreng og lete etter den savnede 16-åringen, sa politiets innsatsleder Lasse Alver til NTB mandag kveld.

Politiet sperret sent mandag kveld av et område på Skullerud etter at det ble gjort funn, men det er usikkert om noen av funnene kan knyttes til forsvinningssaken.

16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne var på vei hjem fra en venninne da hun forsvant natt til søndag. Skoene og mobiltelefonen hennes ble funnet like ved en barnehage rett ved hjemmet hennes. Det ble dessuten hørt skrik i området i perioden da hun forsvant.

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde sa mandag at de fortsatt holder alle muligheter åpne og at etterforskerne nå forsøker å danne seg et bilde av Sigrid for å komme nærmere en løsning. Sigrid Giskegjerde Schjetne er også etterlyst internasjonalt gjennom Interpol. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere