RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ukulele og barmfager humorkveld

Sist oppdatert:
Barmfagre kvinner og ukulele står på programmet under musikalsk aften på Latter.

- Istedenfor vanlig stand up kommer folk som formidler humor gjennom musikk, sier stand up-komiker Åsleik Engmark til Side2.

Han er konferansier under musikalsk aften som arrangeres på Latter på Aker Brygge tirsdag kveld.

Dette skjer
- Det blir en morsom kveld, musikalsk humor som publikum får få, eller ingen andre steder. Det blir alt fra satiriske viser til gode musikere som du bare må le av fordi de spiller så bra, sier Engmark.

Her er Engmarks ord om kveldens opptredener:

Jan Gunnar Røise: - Han er jo skuespiller på Nationaltheatret, og er en av de beste nye skuespillerne. Han har også eget rockeband, og er musiker. Hva han gjør vet jeg ikke, men han har nok med ukulelen sin.

(Røise er kjent fra filmer som blant annet Hawaii Oslo, 37 ½, Svein og Rotta og Gymnaslærer Pedersen).

Stian Carstensen: - Han er en av verdens ledende på trekkspill, og det er ikke tull engang, sier Engmark og ler. At han er hjemme er flaks i seg selv. Om han har med banjo og gitar i tillegg er ikke godt å si. Han er god til å spille- helt sinnssyk. Mange tror trekkspill er teit, men det er rått.

Stor Overraskelse / Skranglebein: - Dette er to av Norges beste intro-rappere. De kommer nok til å gjøre en del intro-rap og «battle». Dette gleder jeg meg veldig til.

Stilett: - Damekor og klassiske sangerinner, her er vi helt på andre enden igjen. Vakre og morsomme sanger. Dette er vakre og barmfagre kvinner.

(Stilett er et vokalensemble bestående av syv sangere. Musikalsk humor og satiriske tekstpoeng er hovedingrediensene, tilsatt en god dose regi og koreografi. )

Åsleik Engmark: - Jeg er kveldens vert. Vet aldri hva jeg skal gjøre, det kan hende jeg synger en sang, men jeg vet aldri, sier Engmark og ler.

Skuespilleren, komikeren og stand-uperen er konfransier på Latter hver tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere