Gå til sidens hovedinnhold

Ullevaal stadion får nytt navn

...i allefall kjøpesenterdelen: Ullevaal stadion Shopping får endrer navn og profil, og senterlederen inviterer naboer til "avdukningen".

ULLEVAAL STADION: Mandag 7. mars klokken 14.00 blir det presentasjon av nytt navn og ny visuell identitet for butikkene i handlegaten tilknyttet Ullevaal stadion.

– Dette er et åpent møte der alle som er interessert er velkomne. Det blir også bli gitt anledning til å stille spørsmål til oss, sier senterleder Øystein Aurlien.

Aurlien har nylig fortalt at han jobber med ideen om et nisjemarked med blant annet gårdsmat i handlegaten i sommerhalvåret, som han ønsker innspill fra naboene og kundene om. Han har også sagt at det blå skiltet, som velforening og naboer har klaget på, blant annet i NABs spalter, vil bli endret i løpet av året.

LES OGSÅ: Ikke lenger tissetrengt på Ullevaal stadion


– Vi vil vise det nye navnet, fortelle om ambisjonene og planene vi har, og vi vil vise den nye visuelle identiteten som skal prege Ullevaal i årene som kommer. Jeg er veldig stolt over det som skal presenteres, og håper at denne stoltheten skal smitte over på dem som bor rundt her, sier Aurlien.

Møtet holdes i UBC Colosseum, som ligger i inngang J (ut mot T-banen).


LES OGSÅ: Rendyrkes som handlegate

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping