RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulvedebatt på messa

Sist oppdatert:
Ulven står sentralt for jegerentusiaster. Derfor har arrangørene av Jeger og Fisker 2006 på Hellerudsletta valgt å ta debatten på messa til helgen.

Prosjektleder og jaktentusiast Martin Blom er klar for JEGER OG FISKER 2006 på Hellerudsletta.

- Vi satser på et bredt spekter av kvalitetsutstillere som skal gi publikum nyttige råd, veiledning og gode kjøp. Aktivitetsprogrammet er variert og passer for alle aldersklasser. De store uteområdene gir oss muligheten til å tilby besøkende et bredt spekter av uteaktiviteter, noe som skiller oss fra andre messer. Dette er friluftsmessen for hele familien, forteller Blom.

Passer for alle
Han kan videre fortelle om aktiviteter som passer for det aller fleste, sånn som ponnyridning, skyting, ATV´er og annet er relativt fredelige aktiviteter.

- Men det er også muligheter for de som vil ha sug i magen. Taubane på 150 meter og rappellering fra 60 meters høyde vil gi de fleste dagens kick.

- Vel nede på bakken igjen er det mulighet for å ta del i slaktekurs med flåing og partering av hjort. Skulle dette pirre matlysten er det helgrilling av reinsdyr med smaksprøver samt annen servering både inne og ute, reklamerer Martin Blom overfor TV 2 Nettavisen.

Debatt
I tilknytning til utstillingen blir det arrangert en stor ulvedebatt klokken 15.00 på lørdag. Ulveproblematikken har i en årrekke vært, og er, et hett politisk tema.

- Per Ståle Lønning leder slagsmålet og vi forventer landets største ulvedebatt med engasjerte motstandere, tilhengere og et frittalende publikum.

Debattdeltakere:
WWF Rasmus Hansson
Folkeaksjonen Ny Rovdyrpolitikk Erling Myhre
NORSKOG Gaute Nøkleholm
Direktoratet for Naturforvaltning Terje Bøe
Sauebonde med 0-tap Reidar Hansen
Tidligere skiløper med tre VM gull Gjermund Eggen
Journalist og forfatter Jens A. Riisnæs

Her finner du utstillingens hjemmeside

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere