RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulvin lar seg ikke skremme

Sist oppdatert:
Jarl Ulvin i Odin Forvaltning tror nedgangen på Oslo Børs er av forbigående karakter. Les hva han mener om markedet og hvilke sektorer som er interessant nå
I dag har Oslo Børs rast i takt med europeiske, asiatiske og amerikanske børser. I skrivende stund er Hovedindeksen på Oslo Børs ned 3,35 prosent og det er fall over hele linjen.

Bare tre selskap kan skilte med oppgang – og dette er i tillegg selskap hvor handelen er svært begrenset.

Jarl Ulvin, investeringsdirektør i Odin Forvaltning, lar ikke børsnedgangen går til nervene.

- Vi tror dette er forbigående, sier Ulvin om utviklingen på Oslo Børs og verdens aksjemarked og forteller at man må også se det store kursfallet på børsen i Oslo i sammenheng med den gode børsutviklingen i fjor og i år. - Det er ikke unormalt at en innimellom får korreksjoner når en børs har gått så sterkt som den norske.

- Jeg føler ikke at dette er et tidspunkt hvor børsene går inn i en langvarig nedgang. Dette er snarere en reaksjon i Norge på at børsene i USA har hatt et par dårlige dager og det viser seg igjen at Europa har vanskelig å gå selvstendig, sier Ulvin til iMarkedet.no.

Ulvin tror resultatene for førstekvartal vil være svært avgjørende fremover, men advarer mot å trekke konklusjoner i markedet på grunnlag av de tallene som har kommet så langt.

- Vi har kommet svært kort i resultatsesongen, og det gjelder alle sektorer, sier Ulvin som allikevel trekker frem shipping- og offshoresektoren.

- Der tror jeg det er enklest å finne de gode kjøpene, sier Ulvin til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere