*Nettavisen* Nyheter.

Ulykke på E18 etter råkjøring

Foto: Google Maps (Google Maps)

Sparket ut to glassruter i politibil etter pågripelse.

04.06.11 21:33

Lørdag ettermiddag kom meldingen om en trafikkulykke ved Steinbrekkatunnellen på E18. Det ble tilkalt flere ambulanser til stedet, skriver Telemarksavisa.

Veien ble stengt i begge retninger.

Ingen fikk alvorlige skader i hendelsen.

Råkjøring
I forkant av ulykken fikk politiet i Telemark inn flere meldinger om en råkjører på E18. Råkjøringen endte med kollisjon, og tre personer ble skadd i hendelsen.

Vi fikk flere meldinger om en grå Mercedes som kjørte uforsvarlig fort i Bamble. Den hadde blant annet foretatt flere uforsvarlige forbikjøringer, som skjedde både på høyre og venstre side. I Babletunnelen var bilen også borti en annen bil i forbindelse med en forbikjøring, opplyser politiet.

Da Mercedesen hadde kjørt gjennom Steinbrekkatunnelen, kjørte den inn i baken på en bil som kjørte foran den. I bilen som ble påkjørt satt tre personer. Disse skal ikke være alvorlig skadet, men ble sendt til legevakt for sjekk. De to som satt i Mercedesen ble også kjørt til sykehus, men disse er heller ikke alvorlig skadet. En av disse to sparket ut to glassruter i den ene politibilen.

To av de tre siktende i saken er pågrepet. Disse blir avhørt i løpet av lørdag kveld. Den tredje personen som politiet mener er innblandet, er foreløpig ikke pågrepet.

Det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Les flere saker fra Telemarksavisa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag