RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uma stjal showet

Sist oppdatert:
Å hyre inn kjendiser til å reklamere for produkter hjelper ofte på oppmerksomheten. Men det kan bli for mye av det gode.

(SIDE2): Designhuset Louis Vuitton har hyret inn Uma Thurman som gallionsfigur for å promotere sine produkter, og i februar begynte de å fronte kampanjer verden rundt med henne som deres nye ansikt utad.

Dermed var det også naturlig at Uma Thurman var invitert til Luis Vuittons visning i Paris søndag der klær fra sjefsdesigner Marc Jacobs viste frem motehusets høstmote.

Men en vakkert antrukket Thurman fikk så mye oppmerksomhet at det ifølge Reuters var vanskelig å konsentrere seg om visningen som i utgangspunktet skulle være hovedattraksjonen, melder Reuters.

Med seg på visningen hadde Uma Thurman kjæresten Andre Balasz. All oppmerksomheten tyder på at Thurman er minst like populær som Jennifer Lopez som tidligere hadde jobben som Louis Vuittons ansikt utad.

Under ser du bildene av klærne som Louis Vuitton presenterte samt bildene av Uma Thurman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere