RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Uncharted 2» inn blant verdens beste

Sist oppdatert:
Actionspillet «Uncharted 2» imponerer stort hos verdenspressen.

(Spill): Actionspillet «Uncharted 2» er på vei inn i spillhistorien allerede før spillet er i salg. På oversikten til Metacritic over tidenes beste spill basert på spillkritikeres vurdering, ligger spillet i skrivende stund på 14. plass med 97 av totalt 100 poeng.

FORUM: Kast deg inn i debatten om «Uncharted 2»

Metacritic er en database som samler inn anmeldelser fra de største og mest seriøse spillnettsider og -magasiner i USA og Europa. På den måten kan oversikten hos Metacritic gi et riktigere inntrykk av kvaliteten i et spill enn hva bare en og en nettside eller anmelder kan gi.

Spillmagasinets anmeldelse:Spektakulært actioneventyr.

På førsteplass finner vi 1998-klassikeren «Legend of Zelda: Ocarina of Time» til Nintendo 64. «Tony Hawk's Pro Skater 2» til Playstation tar andreplassen mens tredjeplassen innehas av Namcos dreamcastklassiker «Soul Calibur».

Det er bare tre spill på topp 15-listen fra nyere tid. «GTA IV» tar både 4. og 5.-plassen med henholdsvis Xbox 360- og PS3-versjonene av spillet. «Super Mario Galaxy» ligger på 13. plass, mens «Uncharted 2: Among Thieves» altså ligger på 14. plass.

Plasseringen til Naughty Dogs actionspill er basert på 25 anmeldelser og plasseringen vil sannsynligvis endre seg etter hvert som flere anmeldelser blir publisert og lagt til i databasen. Om spillet vil klatre eller synke på listen gjenstår naturligvis å se.

Også oversikten på Gamerankings, en liknende tjeneste som Metacritic, lister spillet høyt. Her får «Uncharted 2» 96,27 poeng. Det gir spillet sjetteplassen på databasens liste over «tidenes beste».

«Uncharted 2: Among Thieves» slippes til PS3 14. oktober 2009.

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere