*Nettavisen* Nyheter.

Under pari mot Skeid

NORDRE ÅSEN (vif.no): Vålerengas juniorer spilte uavgjort 2-2 borte mot Skeid onsdag kveld. Bardh Shala og Morten Lie scoret målene i en kamp det VIF-gutta ikke presterte på normalt nivå.

07.06.07 11:05

- Vi merket allerede på oppvarminga at det var litt sløvt og vi var lagt under pari. Vi setter lista mye høyere enn det vi presterte i dag, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

- Likevel vinner vi sjansestatistikken 11-4 og Skeid slipper stort sett bare til på dødballer. Skeid mener dem spiller fin fotball, men mot oss slår de stort sett bare langt og flytter opp på dødball.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tidlig baklengs
Skeid tok ledelsen etter snaue kvarteret på Nordre Åsen, men det var Vålerenga som hadde ballen mest og som førte spillet. Ti minutter før pause ble det balanse i regnskapet. Midtstopper Fredrik Thapper fant Christer Jensen på høyrekanten. Jensen spilte videre til Bardh Shala som vendte bort en forsvarer på seksten meter og plasserte ballen elegant i lengste det hjørnet.

- Førsteomgang ble blåst i stykker og ble derfor veldig oppstykka med lite spill, men vi følte vi hadde ganske god kontroll, sier Holter.

Fortjent VIF-ledelse
Syv minutter etter pause tok Vålerenga fortjent ledelsen. Mathias Samuelsen slo en kort corner til Christer Jensen. Skeid var ikke med på notene og Jensen kunne uforstyrret legge inn til Morten Lie som headet ballen kontant opp i nettaket.

Drøye ti minutter senere var det likt igjen etter at en Skeid-spiller fikk drømmetreff fra sytten meter og klinte ballen opp i krysset.

Særlig etter pause hadde Vålerenga nok sjanser til å punktere kampen. Målscorer Bardh Shala hadde flere muligheter, men ballen ville ikke inn. Råsterke Adnan Haidar kunne fort ha avgjort det hele, men ble på uforståelig vis stoppet av dommeren. Haidar fikk ballen på hjørnet av sekstenmeteren, ble holdt, men dommeren brukte fordelsparagrafen. Når kantspilleren så var forbi Skeid-forsvaret og bare hadde keeperen igjen, blåste dommeren og trakk frisparket utenfor sekstenmeteren der forseelsen startet.

Klart best
- Vi var det klart beste laget og skapte flest sjanser, men det betyr ingenting nå. Kampen endte 2-2 og det er vi veldig missfornøyd med. Vi skal klare å dra i land seieren når vi leder 2-1, selv på en dag der vi er langt unna toppformen. Vi mener at vi kan mye bedre, sier en skuffet VIF-trener.

- Prestasjonen i dag var på det jevne, men vi kunne ønske at flere la ned samme innsats som Fredrik Carlsen gjorde. Det ble litt for sløvt i dag.

Nå venter en ny tøff kampperiode for unggutta. Lørdag er det kamp mot Ready hjemme på Valle, mandag skal rekruttene til Kristiansund, før turen går videre til Brumunddal torsdag og cupkamp mot Bærum lørdag.

- Juni blir tøff, men nå er de fleste landslagssamlingene over så vi får litt flere spillere å velge blant.

Klikk på bildet for å forstørre.

10. runde, interkretsserien
Skeid – Vålerenga 2-2 (1-1)

Nordre Åsen

Mål: 1-0 Skeid (13), 1-1 Bardh Shala (35), 1-2 Morten Lie (52), 2-2 Skeid (63)

Gult kort Vålerenga: Fredrik Carlsen

Vålerengas lag: Robin Vikskjold – Christian Svendby (Emilio Garcia fra 75), Morten Lie, Fredrik Thapper, Kent Brekke Jensen – Christer Jensen, Mathias Samuelsen (Joakim Eyde fra 75), Fredrik Carlsen (Bård Tjønneland fra 81), Adnan Haidar – Dennis Obeng (Ilias el-Hafdi fra 64), Bardh Shala (Erik Bjørdal fra 88)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.