RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Underskriftskampanje for Christopher Lee

Sist oppdatert:
Ringenes Herre-regissør Peter Jackson har som kjent klippet bort scenene med Lee i den tredje ”Ringenes Herre”-filmen. Vi viser vei til fansens protestside.

Matt Shuster fra Philadelphia ble rasende da han fikk vite at en syv minutter lang scene med Christopher Lees rollefigur Saruman var klippet bort fra den siste ”Ringenes Herre”-filmen. Derfor satte han i gang en underskriftskampanje med slagordet ”Jeg vil ha min Christopher Lee!!”.

Shuster mener at det å klippe bort scenen med Saruman kan sammenlignes med å klippe bort balkongscenen i ”Romeo og Juliet”. Til tross for at underskriftskampanjen er den mest populære på nettstedet PetitiOnonline med over 23.000 underskrifter tror ikke Shuster at den vil ha noe effekt.

Men han mener likevel at den massive støtten fra fansen vil gi Christopher Lee en god følelse. Dersom du ønsker sende din støtteerklæring følger du lenken under.

Put the Saruman scene back into the Return of the King

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere