RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Underskriftskampanje mot RCL

Sist oppdatert:
Den maritime miljøvernorganisasjonen Oceana fortsetter sin kamp mot Royal Caribbean Cruises og utslippene av spillvann fra rederiets skip. Nå er de i gang med en underskriftskampanje
Tidligere sak: Ordkrig mellom RCL og Oceana

Oceana har i lengre tid kjempet mot det de mener er for dårlig rensing av spillvannet fra cruiseskip, og spesielt Royal Caribbean Cruises har vært satt i fokus.

Nå går Oceana videre med sin kampanje, og har startet en underskriftskampanje. Oceana ber om underskrifter hvor det kreves at RCL oppgraderer sine skip med et avansert behandlingsanlegg for spillvannet, og at rederiet lar en tredjepart overvåke kvaliteten på vannet som slippes ut.

Ifølge en pressemelding fra Oceana, så har de allerede fått 20.000 amerikanere til å underskrive kravet, og målet er å overlevere 100.000 underskrifter til konsernsjef Richard D. Fain i RCL i begynnelsen av neste år.

- Vi har hørt fra sinte borgere fra en kyst til den andre. Vi fokuserer det sinnet og viser Royal Caribbean at de ikke vil kunne fortsette å komme unna med å skade det havet som deres profitt avhenger av, sier kampanjesjef Dana DuBois i Oceeana i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere