*Nettavisen* Nyheter.

Undertøysmodell slakter Top Model

IKKE VIRKELIGHETEN: Den svenske toppmodellen Caroline Winberg sier Top Model ikke gir et riktig bilde av modellvirkeligheten. Foto: (Stella)

Svenske Caroline Winberg hevder ingen av Top Model-deltakerne noen gang har fått skikkelige jobber etter programmet.

01.02.08 12:36

(SIDE2): Den svenske toppmodellen sier til Aftonbladet at hun følger med på realityserien «Top Model», men at det ikke viser bransjen på en riktig måte.

- Det er ingen der som noen gang har fått en normal modelljobb i etterkant, sier Caroline Winberg til avisen.

Komisk og lite virkelig
22-åringen er selv modell for undertøysmerket Victoria´s Secret og har gått det svært populære moteshowet de siste årene. Etter fem år i modellyrket har hun lært ett og annet om bransjen.

Se bilder fra undertøysshowet her!

Hun mener den populære tv-serien som et vist i både skandinavisk, norsk og amerikansk versjon her hjemme ikke gir et riktig bilde av motebransjen.

- Det viser ikke virkelighet i det hele tatt, det er det som er så komisk. Og ingen vil jobbe med noen som har vært der, de har eksponert seg altfor mye på tv-skjermen, sier hun som gått visninger for blant annet Valentino, Jean Paul Gaultier og Versace.

Modellen skal lede den svenske Elle-gallaen i helgen, der blant annet «årets modell» kåres. Selv har hun vunnet den prisen to ganger.

Kampanjer
I fjorårets «Top Model» vant vinneren Kamilla Alnes og Anette Wiborg en reklamekampanje for hudpleieserien Explore i en av konkurransene de var med på.

Kamilla fikk en modellkontrakt til en verdi av 300.000 kroner, samt et reklameserie i Cosmopolitan og en kampanje for brillekjeden Synsam.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag