RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ung avisleser får skrive Harry Potter-anmeldelse

Sist oppdatert:
Berlingske Tidende gjør en original vri i forbindelse med utgivelsen av den danske versjonen. Avislesere under 14 får anledning til å skrive den offisielle bokanmeldelsen.

Natt til 11. oktober slippes den over 900 siders lange danske oversettelsen av den fjerde Harry Potter-boken. Berlingske Tidende er en av de mange store avisene som kommer til å ha en anmeldelse i forkant av boklanseringen.

Men avisen gir samtidig boken ekstra drahjelp. Den fjerde boken, "Harry Potter og Fønixordenen", har allerede fått svært mye PR fra medier i de fleste vestlige land.

Avisen utlyser en konkurranse blant danske bokormer, som har lyst til å skrive anmeldelsen for Berlingskes lesere. Men først må Harry Potter-fans under 14 år vise at de er eksperter på både Potter og skrivekunst.

De unge deltakerne må gjennom to prøver, hvorav den ene består av ti spørsmål om Harry Potters verden. Den andre delen er en anmeldelse på maks. 150 ord av en barnebok etter fritt valg.

Vinneren av konkurransen vil få utdelt et eksemplar på over 900 sider og har 14 dager på seg på å lese boken og skrive en skikkelig anmeldelse som vil bli trykket på Berlingskes kultursider.

Her er mer informasjon om konkurransen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere