*Nettavisen* Nyheter.

Ung kvinne forsøkt voldtatt av fire menn

Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)

Overfalt på vei hjem. Leter nå etter fire menn av utenlandsk opprinnelse.

11.12.11 15:56

- Vi fikk melding kvart på ett i natt om at en jente i slutten av tenårene hadde blitt utsatt for det hun betegner som et voldteksforsøk ved Gjølme i Orkdal, sier Wiktor Pedersen, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no

I følge avisen skal kvinnen ha forklart at hun var på vei hjem da hun ble forfulgt av en mørk blå stasjonsvogn med utenlandsk registreringsnummer. I bilen satt fire menn med østeuropeisk utseende.

- Mennene kommer ut av bilen, og det ender opp i et basketak mellom jenta og de fire mennene. Men hun biter fra seg, slik at mennene avviker fra det de hadde tenkt å gjøre. Det blir litt spekulasjoner, men jeg vil tro det dreier seg om et voldtektsforsøk, sier Pedersen til Adressa.

I følge avisa Sør-Trøndelag ble jenta tatt hånd om, og har benyttet seg av tilbudet om å bli undersøkt ved voldtektsavdelingen ved St. Olavs hospital.

Politiet ønsker nå tips og opplysninger om stasjonsvognen som skal ha kjørt i retning Orkanger etter nattas voldtektsforsøk.

- Det har så langt ikke meldt seg noen vitner til overfallet, men vi vil gjerne komme i kontakt med personer som kan ha observert den mørke blå stasjonsvognen med utenlandske skilt i området Orkdal i natt, sier operasjonslederen til adressa.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.