RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty)

Ung trendsetter

Sist oppdatert:
Denne gutten blir bare mer og mer trendy.

(SIDE2): Kingston Rossdale, sønnen til Gwen Stefani og Gavin Rossdale, har lenge blitt ansett som ett av de mest velkledte barna i Hollywood. Men nå begynner han å konkurrere med de voksne også.

Samme sveis som pappa
Da Edun skulle vise sin vår- og sommerkolleksjon for motefolket i New York denne uken, var nemlig Kingston og pappa Rossdale på plass. I blå og hvitstripet dressjakke, hvit genser, olajeans og kraftige boots så det minste familiemedlemmet mer trendy ut enn pappa. Også håret var satt opp i en trendy knute bak på hode, en hårsveis Gavin ofte blir observert i.

Det er jo liten tvil om at det er foreldrene som kler opp sønnen sin, men Kingston ser ut til å trives både i rampelyset og i de trendy antrekkene han til stadighet blir observert i.

Les mer om moteuken
Nå kommer Beckham-veska
Simpsons hevn
Norges ukronede motedronning

Designermamma
Det er kanskje ikke så rart at Kingston alltid fremstår så trendy. Med to superstjerner som foreldre, hvorav den ene, mamma Gwen selv er designer, får nok den lille kroppen mange impulser og forslag til hva han skal kle seg i. Gwens designmerke, L.A.M.B., har blitt vist flere ganger under moteuken i New York, så familien er vant til å ferdes i motemetropolen når fashionistaene samles.

Les også:Sjekk den tøffingen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere