RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungdommer pågrepet for frihetsberøvelse og mishandling

Lillestrøm (NTB): Politiet i Lillestrøm pågrep fredag to ungdommer i Skedsmo kommune som blant annet er siktet for mishandling av en jevnaldrende gutt. Det er beslaglagt skytevåpen i saken.

De to er siktet for å ha holdt en 18 år gammel gutt fanget, og for å ha mishandlet ham, truet ham med skytevåpen og tvunget ham til å utbetale penger, melder Romerikes Blad.

- Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Politistyrkene som aksjonerte, var bevæpnet fordi vi hadde opplysninger om at gjerningspersonene var det. Vi har da også tatt beslag i et skytevåpen, sier politiadvokat Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt.

De to som sitter i arresten i Lillestrøm, fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett mandag. Politiet sier de ser svært alvorlig på saken.

Mandag i forrige uke skal 18-åringen ha blitt bortført og holdt fanget av de to. Først skal han ha blitt holdt fanget i en bolig i Ullensaker. Deretter skal han ha blitt flyttet til et hus i Skedsmo. 18-åringen varslet ikke selv fra til politiet om det som hadde skjedd.

- Vi vet ikke hvorfor han ikke anmeldte dette selv, men det er ikke unaturlig om han fryktet represalier etter det han gjennomgikk, sier politiadvokaten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere