RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Shutterstock (Getty Images)

Unge, hotte og under 25

Se hvilke unge filmstjerner som figurerer på listen.

(BIIPMAG): Ikke uventet - Miley Cyrus (15) og Daniel Radcliffe (19) er ifølge en ny undersøkelse gjort av film-nettsiden Moviefone de hotteste skuespillerne under 25 år.

Les også: Kriger om å være rikest

Miley-mania
Det er vel ingen tvil om hvorfor Miley Cyrus er å finne på listen: Hennes popularitet har steget i takt med at Disney-produserte Hannah Montana får stadig flere tilhengere, og står forøvrig også på listen over de 20 rikeste tenåringene i Hollywood, og de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

Populær Potter
Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe er for tiden aktuell på Broadway med teaterstykket «Equus», og har selskap av to Potter-kolleger på listen: 18 år gamle Emma Watson, og Robert Pattinson (22), som tross sin lille rolle i Harry Potter (spilte Cedric Diggory), er spådd superstjerne-status etter sin kommende rolle i vampyrfilmen «Twilight»

Les også:
De stiligste tenåringene
Disse er våre drømmepartnere
Hvem er din perfekte kjæreste?

Nye fjes
Moviefones redaktør Scott Robson uttaler til BANG Showbiz:

- Det er flere gjengangere på listen, men det som er virkelig spennende, er at det er en hel gjeng med nye fjes som er på vei oppover.

- Vi ser på hva de har gjort før, men vi er mest interessert i planene deres framover, og hvor det tar dem karrieremessig.

Les også:
Stanser Fannings voldtektsfilm
Ny film om piratene
- Ny Sex og singelliv-film

Etablerte og nykommere
Velkjente stjerner som Keira Knightley og Zac Efron er også å finne på listen, sammen med nykommere som Ellen Page (Juno) og Saoirse Ronan (Atonement). Andre navn som er verdt å nevne, er Scarlett Johansson, Megan Fox, Amanda Seyfried, Blake Lively og Dakota Fanning.

Se hele listen her!

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere