*Nettavisen* Nyheter.

Unge Høyre kaller ungdomspartiet inn til foreldremøte

Bergen (NTB): I kjølvannet av narkotikaavsløringene, hvor stortingsrepresentant Erik Skutle er innblandet, kaller Høyre i Bergen og Hordaland inn medlemmene i ungdomspartiet til møte sammen med sine foresatte.

28.02.14 15:03

Byrådsleder Ragnhild Stolt-Nielsen i Bergen er også nestleder i Hordaland Høyre. Hun sier til NRK at partiet må ta et oppgjør med liberaliseringskulturen i de politiske ungdomspartiene og at det er viktig med nulltoleranse for narkotikabruk.

- Bergen Høyre og Hordaland Høyre har besluttet å innkalle medlemmene i Unge Høyre i Bergen og Hordaland, sammen med deres foresatte, til et møte, sier Stolt-Nielsen.

Til sammen er fire Unge Høyre- eller Høyre-politikere siktet, hvorav én av dem er Erik Skutle. Fredag satt også to personer med tilknytning til Unge Høyre i avhør hos politiet, mistenkt for anskaffelse og bruk av narkotika, opplyser politiet til Bergens Tidende.

Da sentralledelsen i Unge Høyre ble gjort kjent med saken torsdag, reiste generalsekretær Christopher Amundsen Wand umiddelbart til Bergen. Der skal han starte arbeidet med å rydde opp sammen med Bergen og Hordaland Høyre, samt å støtte de involverte.

- Unge Høyre ser svært alvorlig på opplysningene om at medlemmer er siktet for narkotikabruk. Dette er trist og sterkt beklagelig. Som leder i organisasjonen er jeg opptatt av at foreldre skal føle seg sikre på at unges politiske engasjement skjer innenfor trygge rammer, sier leder Paul Joakim Sandøy i Unge Høyre i en pressemelding. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.