Unge Venstre-leder Sondre Hansmark gikk tirsdag til kraftig angrep på Venstre-leder Trine Skei Grande. Like etterpå ble han kalt inn til møte med partiets kommunikasjonsjef, Steinar Haugsvær, melder TV 2.

Ifølge tv-kanalen skal Hansmark skal ha blitt bedt om å ikke komme med flere utspill, med mindre det handler om politikk.

- Det var ingen utskjelling. De har respekt for at vi er vår egen organisasjon, men det var jo ikke drømmesaken for Venstre. Mantraet til kommunikasjonsavdelingen er jo at det nå skal handle om politiske saker, fortsetter han, sier Hansmark til TV 2.

I intervjuet kritiserte Hansmark Venstre-statsrådene for å snakke uforståelig, og anklaget Trine Skei Grande for å ha gjort en tabbe da hun ble kulturminister. Han sa også at partiet fremstår slitne.

Haugsvær avviser at han ga Unge Venstre-lederen munnkurv.

- Nei. Jeg hverken vil eller skal styre hvordan Sondre uttaler seg og kommer ikke til å gå inn på innholdet i en samtale over en middag i stortingskantinen, sier han.

Venstres landsmøte starter til helgen i Trondheim, og det er et kriserammet parti som møtes til landsmøte etter dårlige meningsmålinger den siste tiden.

Se intervju med Trine Skei Grande før landsmøtet: