*Nettavisen* Nyheter.

Unggutta tapte

- Men vi var gode i perioder. Bedre enn da vi vant sist, sier VIF-treneren.

22.01.11 20:07

Vålerengas unge rekruttlag tapte 2-6 mot A-laget til Ørn Horten i Vallhall lørdag ettermiddag. Anders Lie sendte VIF-rekruttene i ledelsen allerede etter ti minutter i sitt comeback etter flott forarbeid av Riki Alba. Midtveis i omgangen utliknet gjestene før de brune fra Horten hadde hundre prosent uttelling da de scoret tre mål på seks minutter like før pause.

- Jeg synes vi fikk en grei start. Vi tok ledelsen 1-0 og hang godt med de første 25 minuttene. Den siste delen av omgangen ble det imidlertid gutter mot menn. De scoret tre mål på seks minutter og forskjellen på et A-lag og et juniorlag ble ganske tydelig, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Ikke vesentlig bedre

Like etter pause reduserte Ahmed El-Amrani fra straffemerket.

- Jeg synes vi er litt uheldige som taper andreomgang 1-2. Ørn Horten er ikke vesentlig bedre enn oss, men de straffer oss når vi mister ballen i ugunstige posisjoner. Det er først og fremst der forskjellen ligger.

Tross mange baklengsmål ser Olsen et VIF-lag i fremgang.

- 6-2 ser stygt ut på papiret. Vi er for ustabile og gjør for enkle feil, men jeg synes vi i perioder er bra på det vi ønsker å være bra på nå tidlig i oppkjøringa. Vi må se litt bak resultatet i slike kamper, sier han.

- Vi mangler fortsatt litt på relasjon og det taktiske, men Ørn Horten er bedre enn Moelven som vi slo sist og dagens kamp er nok en bedre prestasjon enn da vi slo dem forrige helg.

Ungt lag

Vålerengas rekruttgruppe er veldig ung, og vinteren brukes til læring.

- Vi stilte stort sett med spillere som er født i 93, 94 og 95. Det er et veldig ungt lag, snittalderen er kanskje til og med lavere enn juniorlaget. Det må tas med i betraktning, selv om vi helt klart ser at vi har mye å jobbe med. Jeg tror vi står nærmere Ørn Horten når serien starter i april, sier Olsen som særlig trekker frem én spiller etter lørdagens kamp.

- Vi er veldig god fornøyd med det Riki Alba har prestert i de to kampene vi har spilt i år. Han er fortsatt guttespiller, men biter vedig bra fra seg på dette nivået.

Vålerenga rek - Ørn Horten A 2-6 (1-4)
Vallhall Arena - 100 tilskuere

Mål: 1-0 Anders Lie (10) - 1-1 Ørn Horten (24), 1-2 Ørn Horten (38), 1-3 Ørn Horten (42), 1-4 Ørn Horten (44), 2-4 Ahmed El-Amrani (str. 47), 2-5 Ørn Horten (71), 2-6 Ørn Horten (89)

Gult kort Vålerenga:
Victor Johansen, Riki Alba og Fadi Aziz

Vålerengas lag: Jacob Faye (Gard Aarvik fra 33) - Fadi Aziz (Aleksander Nilsen fra 60), Victor Johansen, Nikolai Næss, Marcus Kveen - Ole Sandnes, Andreas Lund (Kamer Qaka fra 66) - Anders Lie (Ghayas Zaid fra 73) - Ahmed El-Amrani, Chuma Anene (Shåresh Ahmadi, fra 45), Riki Alba

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag