RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungkaren blir pappa

Sist oppdatert:
Det er den andre TV-ungkaren i amerikansk realityhistorie som får baby.

(SIDE2): Andrew Firestone (32) giftet seg tidligere i sommer med den serbiske modellen og skuespilleren Ivana Bozilovic (30).

Les også: Ungkaren giftet seg

Milliardærarvingen var med i «The Bachelor» i 2003 og den gangen valgte han Jen Schefft som sin utvalgte. Paret forlovet seg, men gikk ikke lenge etter hver til sitt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Aprilbaby
To år etter møtte han Ivana og de to datet fram til i sommer da kirkeklokkene ringte for paret. Nå blir det også babylykke i april for de to, skriver UsMagazine.

- Vi begynte å prøve etter bryllupet og vi fikk litt sjokk da vi for en måned siden forsto at det hadde gått så fort! sier en lykkelig Andrew til bladet.

Fant ut på natta
- Ivana fikk en rar følelse midt på natten og løp på badet for å ta en graviditetstest. Hun kom tilbake og hoppet opp og ned i sengen. Vi er utrolig lykkelige, sier den tidligere ungkaren.

Paret har bestemt seg for å ikke vite hva kjønnet blir, de vil ha en overraskelse - og det får de altså i midten av april.

Andrew er den første av alle de i alt elleve mannlige ungkarene som får baby, men tidligere i år fikk ungkarskvinne Trista Rehn baby med sin mann Ryan Sutter som hun møtte på realityprogrammet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere