*Nettavisen* Nyheter.

Ungpikene kuppet Idol

Mange vil bli den nye Jorun, og det var et overveldende flertall av unge jenter på Idol-sesongens første audition. Se bildene.

14.10.05 21:29

(Kristiansand / SIDE2): Fredag startet årets Idol-sirkus opp i Kristiansand. Allerede flere timer før åpningen klokken 12 var det lang kø på torvet i sørlandsbyen.

Over 5100 mennesker har søkt om å bli med på årets Idol i håp om å bli Norges neste superstjerne.

Se intervju med hoveddommer Tone-Lise (abonnement)!

I Kristiansand var det et overveldende flertall av unge jenter som både var nervøse og spente. Mange fikk beskjed om å synge nasjonalsangen istedenfor den sangen de selv hadde valgt.

Det gjorde flere av dem nervøse, men det har vært god stemning i lokalene i hele dag.

Både dommerne og programlederne er spente foran årets sesong.

- Jeg er spent og kjenner det i magen, sier programleder Solveig Kloppen. Hun mener den store interessen skyldes at det ikke bare er et tv-program.

- Vi ser jo at både Jorun Stiansen og Alejandro Fuentes selger godt og faktisk har 11 av de 30 finalistene fra i fjor kommet ut med plate.

Tone-Lise Skagefoss er også i år hoveddommer og i tillegg til Tor Milde skal hun bedømme sangerne sammen med to nye i dommerpanelet; Amund Bjørklund og Hans Olav Grøttheim.

Skagefoss sier hun nå begynner å bli gira og gleder seg til å komme i gang med årets Idol.

Idol-sirkuset blir i Kristiansand hele helgen før det er Stavangers tur 28.-30. oktober. Så går det slag i slag i Tromsø, Bodø, Molde, Trondheim og Oslo.

Se bildene fra Idol-auditionen under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag