*Nettavisen* Nyheter.

Uniform gjør vignett til TV 2-program

Uniform har hatt flere designoppdrag for TV 2. Nå har de fått oppdraget med å lage vignetten til ”Mens vi venter på operaen” med Sarah Natasha Melbye.

20.06.08 11:02

Nok en gang har Uniform til å lage vignett for ett av sine programmer.

Denne gang har Uniform gitt Sarah Natasha Melbyes direktesendte kulturprogram "Mens vi venter på operaen" en overordnet visuell identitet. Programmet er en av TV 2s store satsninger denne høsten.

- Gjennom en verdibasert prosess har vi tatt tak i kulturbegrepet og tolket dette. I vignetten har vi prøvd å speile hvordan programmet skal være en møteplass for varierte kulturelle uttrykk, sier Uniform-leder Jon Frede Engdahl.

Det er ikke første gang Uniform gjør oppdrag for TV 2. Ved flere anledninger tidligere har de gjort programvignetter for TV-kanalen. "Hasnaoui", og "Jentepiratene" har vært på designbyråets oppgaveliste i år, og flere programmer står for tur.

Tidligere har de hatt ansvar for å utvikle web-TV for TV 2. Uniform designet en prototyp med et ferdig grensesnitt, som dannet grunnlaget for den endelige løsningen til Kåre Valebrokk & Co.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.