RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unotert fikk inn 50 mill.

Sist oppdatert:
Rolf Larsen og NetConnect fikk inn rundt 50 millioner kroner i en rettet emisjon.
NetConnect Systems melder at de fikk inn 50 millioner kroner i emisjonen de har meldt om tidligere.

NetConnect ga meglerhuset SEB Enskilda oppdraget med å hente inn mellom 25 og 50 millioner kroner, og fikk dermed inn et proveny i øvre grense av målet.

- Responsen blant investorer har vært meget god, og vi er veldig fornøyde over ha gjennomført emisjonen, skriver adm. direktør Rolf Larsen i NetConnect.

NetConnect skriver videre i meldingen at de er spesielt fornøyd med hvilke investorer som tegnet seg i emisjonen. Det skal stort sett ha vært langsiktige profesjonelle investorer som tegnet seg i emisjonen.

- Tegningskursen endte på 15,50 og var noe lavere enn siste omsetningskurs, men det var der markedet lå ved en såpass stor emisjon. Selskapet søkte større, profesjonelle og langsiktige investorer, og det har vi lykkes med, avslutter Larsen i meldingen.

Siste kjente omsatte kurs i OTC-listen til Norge Fondsmeglerforbund er på 18 kroner.

NetConnect inngikk tidligere i uken en avtale om å kjøpe Telenors svenske MeetAt-virksomhet. Deler av denne emisjonen skal brukes til å dekke dette kjøpet, men selskapet varsler samtidig at de kommer til å se på muligheten til ytterligere strategiske oppkjøp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere