RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unotert selskap i pluss

Sist oppdatert:
Unoterte NetConnect, som blant annet utforder Telenor på markedet for telefonmøter, går nå solid i pluss
NetConnect hadde et resultat før skatt på 1,0 millioner i tredje kvartal. Akkumulert hittil i år har selskapet et resultat på pluss 1,7 millioner, mot minus 2,4 samme periode i fjor.

Omsetningen for tredje kvartal ble 4,2 millioner kroner. Akkumulert i år er omsetningen 13,1 millioner, opp fra 7,6 samme periode i fjor.

Både morselskapet i Norge og datterselskapene i Sverige, Danmark og Finland opererer nå hver for seg med positive driftsresultater, ifølge selskapets kvartalsrapport.

Selskapet har i tredje kvartal satset mye på innføringen av nytt telefonnnummer, 02 119, til bruk for telefonkonferanser, etter at Telenors monopolnummer for telefonkonferanser, 119, ble satt ut av funksjon fra 1. oktober.

- Vi har hatt positive driftsresultater i 4 kvartaler på rad, noe som gjør selskapet sterkere i konkurransen med de øvrige aktørene i Norden. Dette er en markedskamp vi sikter på å vinne, sier Rolf Larsen, styreformann i NetConnect Systems.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere