RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Upopulære humorpiker

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
P3 satser på at morsomme jenter skal redde radiosommeren. Så langt ser det ut som om Jenteinvasjonen er svært mislykket. Hør lydklipp og si din mening her.

(SIDE2): På NRKs nettsider kan du høre innslag fra de humoristiske jentene på P3, og stemme på dine favoritter . Problemet er bare at ingen synes det er morsomt.

Ingen har fått over fire i snitt når leserne har gitt dem karakterer fra 0-6, og tre av fem har snittkarakterer på under 3.

- Huff, huff og atter huff. jeg blir så lei meg når P3 skal bruke sparekniven på sommeren. Har hørt gjennom alt, og alle innslagene suger rompe. Dette er ikke humor! Det er bare kjedelig. Enda en sommer med p4 for min del. gleder meg til P3 er tilbake, skriver en skuffet lytter i Jenteinvasjonens diskusjonsforum.

I diskusjonsforumet er det også mye skryt fra fornøyde lyttere, men NRK-ledelsen er tydeligvis klar over at deres nye humorister ikke scorer full pott hos lytterne.

Ifølge Barbara Jahn, prosjektsjef i NRK Ung og prosjektleder for «Jenteinvasjonen», er jentene fra «Jenteinvasjonen» er helt ferske når det gjelder radio, og klippene som ligger ute, er det første de har laget, skriver VG.

- Men jeg har stor tro på jentene, de kommer til å bli flinke, understreker Jahn ovenfor avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere