RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Urbane menn får lite sex

Såkalte metroseksuelle menn har vært mye omtalt i det siste, og mange mener de er de ultimate drømmemennene. Men ikke alle damer føler seg like tiltrukket av de urbane gutta.

Mark Simpson, skribent i magasinet Salon, er mannen bak utrykket metroseksuell. Betegnelsen brukes gjerne om urbane menn med sans for mote, interiør og hårsveis. Mange har hevdet at disse mennene kommer til å utkonkurrere de tradisjonelle machomennene.

Men ifølge en ny undersøkelse fra datingtjenesten Match.com så er det bare en av fem kvinner som ønsker å date en metroseksuell mann. Hele 44 prosent sier at de metroseksuelle mennene de har møtt ikke var deres type, og 36 prosent sier at de er usikre når det gjelder de urbane moteløvene.

Hele 66 prosent av mennene som deltok i undersøkelsen opplyste at de fikk frysninger bare av å tenke på et liv som metroseksuell.

Match.com beskriver resultatet av undersøkelsen slik: ”De metroseksuelle mennene får all oppmerksomheten i media, men de får ikke så mye sex”.

Les også:

Bruce Willis - tradisjonell machomann
Bruce Willis - tradisjonell machomann

Feminine menn er mest populære
Mannlige hormoner står ikke høyt i krus om dagen. Nå er det moderne og trendy menn med penger som er mest populære blant damene.

[Les mer]

Moteløven David Beckham
Han regnes som en av verdens mest sexy menn, og er en førsteklasses fotballspiller. Vi har kikket nærmere på moteløven David Beckham.

[Les mer]

Ikke lett å være machomann
Stadig flere eksperter mener at machomenn er på vei ut, mens de sårbare og myke mennene er i ferd med å bli de mest populære. Hvorfor er det slik? '

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere