Den knøttlille valgkretsen har bare åtte stemmeberettigede innbyggere og er tradisjonelt først ute – og først ferdig – når det holdes presidentvalg.

Les også: Alt om presidentvalget i USA

I år gikk fire stemmer til Clinton, mens Donald Trump fikk to stemmer. Libertarianeren Gary Johnson og Mitt Romney fikk også én stemme hver.

Et gammelt smutthull i loven tillater at steder med færre enn 100 innbyggere kan stemme allerede ved midnatt, og etter hvert har dette blitt en stolt tradisjon. Valget i Dixville har også blitt en attraksjon i seg selv og har en egen pressekontakt til å håndtere oppmerksomheten.

Les: Michelle Obama rørte USA til tårer

Første gang valget ble gjennomført ved midnatt var i 1960, og stemmelokalet den gangen, som nå, var The Balsams Resort. i 1960 stemte alle de ni velgerne i Dixville på Richard Nixon og fastslo dermed at de som stemmer først ikke nødvendigvis velger vinneren; John F. Kennedy vant valget i 1960.

Les: Reuters: 90 prosent sjanse for Clinton-seier

Et par timers kjøretur lenger sør ligger Hart's Location, der de 43 innbyggerne må til rådhuset for å stemme. Hart's Location var åtte år tidligere ute enn Dixville Notch, men ettersom de tok over 30 års pause fra 1964 til 1996, er det Dixville som har den lengste ubrutte tradisjonen.

Les: Hillary Clinton satte publikumsrekord

I år er også de 21 stemmeberettigede i Millsfield tilbake i midnattsdansen etter flere tiårs pause.

Så snart alle stemmer er talt opp og alle velgerne gjort rede for stenger valglokalene igjen.

(artikkelen fortsetter under spørsmålet)

Hektisk innspurt for kandidatene i timene før valget

I et siste forsøk på å få velgerne sine til å stemme, har Donald Trump og Hillary Clinton spurtet fra massemøte til massemøte og vippestat til vippestat.

I Philadelphia i Pennsylvania holdt Clinton sitt største valgkampmøte til nå. Rundt 40.000 tilhørere møtte opp i den kjølige høstluften for å høre på henne. Rockestjernene Bruce Springsteen og Jon Bon Jovi varmet opp for tre av USAs største politiske stjerner: Bill Clinton og Michelle og Barack Obama

– I morgen møter vi er en prøvelse for vår tid. Ingen av oss vil våkne og tenke at vi kunne gjort mer, sa kandidaten selv da hun overtok stafettpinnen fra presidenten.

Trump fløy mandag mellom Florida, North Carolina, Pennsylvania og New Hampshire. Dagen før sto det seks møter på republikanerens agenda.

Ved midnatt rundet Clinton av valgkampen i North Carolina, mens Trump talte til sine tilhengere i Grand Rapids i Michigan.

På kryss og tvers av landet

De siste to ukene har vært kaotiske og hektiske for de to kandidatene. For Clinton ble de preget av at FBI vekket epostsaken til live, for så å opplyse at de ikke hadde endret sin konklusjon om at hun ikke burde straffeforfølges.

– Jeg beklager virkelig den sinte tonen i denne valgkampen, sa Clinton mandag, og oppfordret alle sine tilhengere til å strømme til valglokalene.

Trump har fulgt manus og har klart å holde seg bedre til budskapet i valgkampens siste dager. Det har vært lengre mellom sjokkuttalelsene som var symptomatiske tidligere i valgkampen.

– Årene med svik vil ta slutt, og de vil ta slutt raskt. De er over den dagen vi inntar presidentkontoret, og det vil skje veldig, veldig snart, sa Trump på oppløpssiden.

Svært ulik tone

Selv om republikanerens framtoning har vært merkbart annerledes, har stemningen på valgmøtene fortsatt vært aggressiv og lokalene stappfulle av ivrige tilhengere.

I Leesburg i Virginia søndag fortsatt han med å gjenta hovedbudskapet sitt: USA er kjørt i grøfta, «vi gjør det så dårlig» og «bare jeg kan fikse det».

– Dette er et manipulert system. Clinton er skyldig. Hun vet det. FBI vet det. Nå er det opp til det amerikanske folket å la henne stå til rette ved valgurnene, sa Trump.

Tilhengerne buet høylytt da justisdepartementet og FBI ble nevnt. På et valgmøte i Hershey i Pennsylvania noen dager i forkant ble samme etat møtt med jubel. Men tilropene om «sperr henne inne, sperr henne inne!» var de samme.

Clinton med mer positivt budskap

På Clintons valgmøter var stemningen lysere, selv om deltakerne og talerne ikke skjuler at de misliker Trump sterkt. På det enorme møte i Philadelphia sa Clinton at hun vil bygge på arven etter Obama og at hun tror på en lys framtid for landet.

– Hva vil vi stemme for, ikke bare mot? spurte hun publikum.

Mange tusen slapp ikke inn og sto timevis forgjeves i kø til samlingen utenfor Independence Hall, uavhengighetserklæringens fødested.

På valgdagen leder Clinton over Trump med 3 prosentpoeng på RealClearPolitics' gjennomsnitt av meningsmålinger.

Hun er også favoritt i samtlige av de mest toneangivende prognosene