RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

USAs første kvinnelige president

Ta en titt på den nye sesongen av «24».

(SIDE2): I 2001 humret noen over at «24» hadde en afrikansk-amerikansk president. Det ble avfeid som urealistisk og veldig Hollywood, noe som matcher andre elementer av TV-serien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Men den sorte «24»-rollefiguren David Palmer blir etterhvert drept, og i neste runde introduseres den nye USA-sjefen Allison Tayler, landets første kvinnelige president.

Runden blir litt annerledes. Istedenfor å starte den syvende sesongen, blir det en to timer lang film kalt «24: Redemption», hvor «superhelt» Jack Bauer har dratt til Sør-Afrika for å ta seg en ekstremt velforjent ferie. Dessverre for Jack, men heldigvis for oss, blir det ikke spesielt avslappende, da eks-agenten kastes inn i et brutalt militærkupp.

SE DEN INTENSE TRAILEREN TIL «24: REDEMPTION» .

Fox viser spesialen 23. november, og en litt mer brutal versjon kommer i salg på DVD 25. november. Sesong 7 starter i USA i januar.

President Taylor spilles av Cherry Jones, som er mest kjent fra teateret. To av filmens skurker er Tony Todd fra skrekkfilmen «Candyman» og Jon Voight, alias faren til Angelina Jolie. «24: Redemption» er skutt i Cape Town.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere