RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usher avlyste bryllupet

Ingen bånd eller bryllupsreise på Usher og Tameka Foster.

(SIDE2:) Sangeren Usher(28) og stylisten Tameka Foster(36) hadde planlagt å gifte seg lørdag. Da den store dagen kom avlyste de hele bryllupet.

- Det har blitt annonsert at bryllupet mellom Usher og Tameka er avlyst. Det vil ikke bli gitt ytterligere informasjon angående saken og håper at privatlivet deres vil bli respektert, sa Ushers talskvinne, Patti Webster.

Ingen sikre årsaker
Det var mellom 70 og 100 inviterte gjester, og alt var tilrettelagt for bryllupsdagen.

Grunnen til avlysningen er ikke offentliggjort, men forskjellige nettsteder melder om at det er flere faktorer som endte med at bryllupet ble avlyst.

Det skal ha kommet frem at Ushers mor samt hans gudfar, ikke skal ha akseptert giftemålet. Noe som førte til at de ikke ble invitert.

Dette kom frem etter at Usher skal ha kuttet all profesjonell kontakt med moren, Jonetta Patton, som har vært han manager siden han begynte med musikk. Også talsmannen Simon Smalls som var hans talsmann i ni år, fikk sparken.

Blir far
Men selv om han ikke får tittelen ektemann med det første, er pappatittelen den kommende på listen. Det ble kjent i juni at paret ventet barn til høsten.

Dette ville blitt Ushers første giftemål. Derimot ville det blitt Fosters andre. Tidligere har hun vært gift med Ryan Glover. De har tre barn sammen.

Om Usher og Tameka fortsatt er et par etter dette er heller uvisst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere