*Nettavisen* Nyheter.

Usikker før RBK-kampen

Vålerenga - Rosenborg, søndag 20.00 Sjekk skadestatus i Vålerenga-troppen her.

22.09.11 07:31

Fegor Ogude pådro seg en skade i skulderen på overtid mot Lillestrøm søndag da Paul Obiefule taklet Vålerengas midtbanemann stygt og pådro seg rødt kort for sitt andre gule i kampen. Begge av Obiefules gule kort kom etter taklinger på Ogude. Nå er Ogude usikker foran søndagens hjemmekamp mot Rosenborg.

- Vi har undersøkt skulderen til Fegor, og tok også røntgenbilde. Han har ikke pådragg seg brudd i skulderen, men det såkalte AC-leddet har fått seg en trøkk i landingen etter taklingen og var delvis ute av ledd, forklarer medisinsk koordinator Eirik Bjærke.

- Det er ikke farlig å spille med skaden, men det innebærer en del smerte. Vi holder Fegor unna all annen fotballtrening enn tekniske og fysiske øvelser slik at vi unngår fare for fall og støt på skulderen, så må vi se inn mot søndagen. Det er fortsatt usikkert om han kan spille mot Rosenborg.

Framgang for Fellah

Mohammed Fellah pådro seg en liten strekk i baksiden av låret mot Odd Grenland og stod over kampen mot Lillestrøm.

- Fellah har vist stor framgang på kort tid og vi er optimistiske med tanke på søndagen, sier Bjærke.

Freddy dos Santos sliter med lysken.

- Freddy kjente det helt mot slutten av kampen mot Lillestrøm. Det er det samme han har slitt med tidligere i år og også han er usikker foran søndagens kamp, forklarer Bjærke.

Ikke brudd

Stefan Strandberg pådro seg et nesebrudd i hjemmekampen mot Sogndal (se bilde under) da han fikk albuen til Tore André Flo plantet i ansiktet. Strandberg fullførte kampen og spilte bare dager senere U21-landskamp.

Mot Lillestrøm gikk Strandberg igjen ned for telling, denne gangen var det albuen til Steinar Pedersen som fant veien til Strandbergs neseparti. Duellen skjedde i starten av kampen, men igjen fullførte Strandberg kampen.

- Vi har undersøkt nesa til Stefan, og han har heldigvis ikke pådratt seg et nytt nesebrudd, sier Bjærke.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.