RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usikkerhet rundt norsk iPad-lansering

Foto: Marcio Jose Sanchez (AP)
Sist oppdatert:
Apple bekrefter lansering av iPad i Europa. Men ikke i Norge.

Apple har annonsert 3. april som den amerikanske lanseringsdatoen for Wi-Fi-versjonen av nettbrettet iPad, og melder samtidig at modellen med Wi-Fi og 3G vil bli tilgjengelig fra slutten av måneden.

ALT OM: iPad
LES OGSÅ: Apples nye storsatsing

Slutten av april er også lanseringsperioden for begge modellene i en rekke europeiske land, som Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia. De nordiske landene blir imidleritd ikke nevnt.

Apples pressekontakter i Norge og Sverige opplyser at de ikke kan si noe utover informasjonen i pressemeldingen, og det er dermed knyttet usikkerhet rundt lanseringen av iPad i Norge. Nettavisen har tidligere opplyst at iPad sannsynligvis kommer til Norge mellom april og august.

Ipad veier mellom 680 og 730 gram, er 24,3 centimeter høy, 19 centimeter bred og 1,34 centimeter tykk. Du kan lese mer om maskinens tekniske spesifikasjoner her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere