RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ut døren med millioner i lommen

Sist oppdatert:
Adm. direktør Per Kumle i Storebrand Bank tar følge med sin finansdirektør og forlater Storebrands og Idar Kreutzers banksatsning. Les mer her
(Kommentarer fra Storebrand)

Per Kumle har sagt opp sin stilling som adm. direktør i Storebrand bank. Han forlater dermed selskapet under en uke etter at det ble kjent at finansdirektøren i banken, Tore Hopen, forlot selskapet for å bli adm. direktør i SEB Privatbanken. Kumle får med seg millionlønn når han nå forlater selskapet, og er sikret en etterlønn i hele 24 måneder.

Kumle har takket ja til en stilling som partner i investerings-og rådgivningsselskapet Credo Partners. Kumle vil fortsette som administrerende direktør for Storebrand Bank frem til 1. mai, melder Storebrand.

Kumle kom til Storebrand i februar 2002 som administrerende direktør i Finansbanken. Han har hatt ansvaret for å slå sammen Finansbanken med Storebrand Bank og videreutvikle banken til en sentral del av Storebrands satsing i markedet for langsiktig sparing og livsforsikring.

- Jeg er takknemlig og imponert over den innsats Per Kumle har lagt ned. Han har levert, og snudd et banksystem med tap og store utfordringer til en bank med en tydelig profil og betydelige overskudd. Han har etablert et godt grunnlag for videre lønnsom vekst i Storebrand Bank, sier konsernsjef Idar Kreutzer, som ønsker Kumle lykke til med nye oppgaver.

Ingen sammenheng

Egil Thompson, informasjonsdirektør i Storebrand, sier til iMarkedet.no at det ikke er noen sammenheng mellom at Kumle og Hopen forlater banken med kort tids mellomrom.

- De har fått oppgaver andre steder som de vil forfølge, og vi satser for fult på Storebrand Bank videre. Kumles jobb var å slå sammen Finansbanken og Storebrand Bank. Den jobben har han gjort, og en fase er over for banken, sier Thompson som forteller at banken nå går inn i en fase med vekst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere