RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ut på drømmetur

Sist oppdatert:
Det er drømmeforhold i langrennsporene på store deler av Østlandet og mer snø enn på lenge.

På skiforeningen sine nettsider rapporteres det om pent vintervær med nordøstlig lett bris og temperaturer fra - 3 til - 8 grader i Oslomarka i dag.

Løse spor
De fleste hovedløyper er preparert og i bra stand etter snøfallene denne uken. Nysnøen er likevel lett og det vil stedvis bli løse spor selv om løypene er kjørt opp flere ganger etter snøfallene, melder nettstedet. På denne linken finner du blant annet alle løypene som det rapporteres for i føremeldingen, du finner skiturforslag og informasjon om nærmere 800 steder i Oslomarka. http://www.skiforeningen.no/markadb/showforemelding.cgi?id=654

Flere langrennsløyper
Andre stedet i landet, som på Hovden, er det også gode langrennsforhold. Hovden kan tilby opptil 170 kilometer preparerte langrennsløyper og det er meldt om sol både i dag, fredag, og i morgen. Se webkamera her: http://www.hovden.com/webcam.asp .

På Kvamskogen utenfor Bergen var det fredag 30 kilometer preparerte langrennsløyper av 60 mulige. Langrennsforholdene rapporteres som brukbare. Sjekk Kvamskogens snørapport her: http://www2.skiinfo.no/kvamskogen/index.php3?id=5

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere