RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utdanningsforbundet varsler ny opptrapping

LEDERTRIOEN:Terje Skyvulstad (f.v.), 1. nestleder i Utdanningsforbundet, leder Ragnhild Lied og 2. nestleder Steffen Handal.
LEDERTRIOEN:Terje Skyvulstad (f.v.), 1. nestleder i Utdanningsforbundet, leder Ragnhild Lied og 2. nestleder Steffen Handal. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Utdanningsforbundet varsler ny opptrapping av streiken i løpet av uka. De hevder at KS har satt sin prestisje inn på å vinne fram med kravet om økt tilstedeværelse for lærere.

- Vi møter en steil motpart, som tydeligvis mener at å kreve mindre er å gi. De må nå forstå at de er nødt til å frafalle kravet sitt om pålagt økt tilstedeværelse, sier andre nestleder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal, til NTB.

Følg utviklingen direkte her!

Handal sier videre at han ikke kan se noen grunn til at KS skal tviholde på kravet om økt tilstedeværelse.

- Jeg er redd for at det har gått prestisje i dette, og at KS-styret vil vinne fram for å beholde sin ære. Det er dette punktet som står i veien for at vi kan sette oss ned ved forhandlingsbordet, mener Handal. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere