RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utelukker ikke overdose

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Den foreløpige obduksjonen av Anna Nicole Smith er klar, men årsaken til glamourmodellens død er fremdeles ukjent.

(SIDE2:) BAKGRUNN: Historien om Anna Nicoles liv

Obduksjonsrapporten fastslår at Anna Nicole Smith døde av hjertemuskelbetennelse, men årsaken til at hun fikk dette er ennå ikke kjent.

Rettslege Joseph Perper har undersøkt Smiths kropp, og vil ikke utelukke overdose som en årsak til hennes død. Men han venter fremdeles på prøveresultatene, melder BBC.

Får ikke begraves
En domstol besluttet fredag at Anna Nicole Smith ikke får begraves før striden om farskapet til hennes datter er avgjort.

Etter Anna Nicoles død torsdag, har nå nok en mann kastet seg inn i kampen om hennes etterlatte datter.

Anna Nicole Smiths kjæreste Howard K. Stern, er registrert som Dannielynns far, men også Smiths tidligere venn Larry Birkhead gjør krav på barnet. Han har gått rettens vei.

Fredag var det en ekstraordinær høring i farskapssaken og der ble det besluttet at Anna Nicole Smith ikke får begraves før tidligst 20. februar.

DNA nødvendig
Årsaken er at dommeren nektet å beordre en haste dna-prøve av liket, men beordret at prøven må vente til etter høringen i farskapssaken 20. februar. En DNA-test av Smith er nødvendig for å knytte henne til barnet.

Fredag ble det også klart at Howard K. Stern ikke var gift med Anna Nicole. I tillegg forklarte Frederick von Anhalt, Zsa Zsa Gabors ektemann, fredag til AP at han kanskje er faren til Daniellyn.

Dødsårsaken ukjent
Smith skal ha vært plaget med influensa de siste dagene, men legene vet ennå ikke hva som forårsaket hennes død.

- Vi har funnet forandringer i hjertemuskelen. Vi har også funnet spor som tyder på at kroppen gikk inn i sjokk - men det er for tidlig å si hvorfor, sier rettslegen, ifølge Aftonbladet.

Hun hadde hatt mageinfluensa i flere dager og spiste febernedsettende og beroligende medisiner. Med et liv preget av jojo-slanking, festing og hardt psykisk press, kan et vanlig magevirus ha vært dråpen.

Tre forklaringer
- Det er tre mulige forklaringer til hvorfor stjernen døde, sier Joshua Perper, som ledet obduksjonen:

- Den første er naturlig årsaker. Den andre er at kroppen kollapset på grunn av for mye medisin og noe annet. Den tredje er at hun døde av en kombinasjon av naturlige årsaker og legemiddel, sier Perper, ifølge Aftonbladet.

Liten skade i bakhodet Perper sier at Anna Nicole hadde en liten skade i bakhodet – men det skal skyldes et fall på badet tidligere i uka. Bortsett fra det - er det ikke tegn til vold på kroppen hennes.

Rettsmedisinerne venter på resultatet av andre tester – som ventes å bli klar i løpet av de neste 3-5 dagene, ifølge CNN. Men det er ikke funnet rester av narkotika i magen hennes. Det er heller ikke er funnet narkotika på rommet hennes på Seminole Hard Rock Hotel & Casino. Det eneste er som er funnet er reseptbelagt medisiner. Politisjef Charlie Tiger i Seminole vil ikke si hvilke medisiner de har funnet.

LES ALT OM ANNA NICOLES DØD HER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere