RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Opdal, Edda Media (til venstre) og Mjøs Ergogroup.
Opdal, Edda Media (til venstre) og Mjøs Ergogroup. (Ergogroup)

Uten vekst i EDB Ergo

Sist oppdatert:
Det nyfusjonerte IT-selskapet sliter med resultatutviklingen.

Nylig ble EDB ErgoGroup slått sammen, og de to selskapene er blitt en kjempe innenfor IT-drift i Norge. Selskapets samlede driftsinntekter ble på 2.823 millioner mot 2.835 millioner i samme kvartal 2009. Driftsresultat før amortisering av immaterielle eiendeler (EBITA) var 166 millioner i tredje kvartal 2010 mot 225 millioner i samme periode i fjor.

EDB ErgoGroup signerte nye kontrakter til en verdi av 1,4 milliarder i tredje kvartal mot 1,0 milliarder i samme periode i fjor.

- I dag møter Norges to største IT-selskaper markedet med ett felles ansikt. Fusjonen er endelig godkjent, og vi har startet arbeidet med å etablere en ny og slagkraftig nordisk organisasjon. Jeg ser med forventning frem mot mulighetene det fusjonerte EDB ErgoGroup kan skape til beste for kunder, ansatte og aksjonærer. Vi skal sette norsk IT-næring på verdenskartet, og vise at nordiske kunder betjenes best av de som kjenner nordisk næringsliv fra innsiden, skriver konsernsjef Terje Mjøs i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere