RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 15-åring voldtatt av politimann

Sist oppdatert:
Voldtekten skal ha funnet sted på et vandrehjem. Den mistenkte er en 26 år gammel bulgarsk politimann.

Nok en voldsepisode ryster feriestedet Sunny Beach i Bulgaria. En 15 år gammel jente gikk onsdag til anmeldelse av en angivelig voldtekt som skal ha funnet sted tirsdag kveld på et vandrehjem i feriebyen, melder Aftonbladet.se som siterer nyhetsbyrået Novinte.

Jentas nasjonalitet ikke kjent
Den mistenkte gjerningsmannen er en 26 år gammel politimann. Han var ikke i tjeneste da den angivelige voldtekten fant sted.

Jentas nasjonalitet er ennå ikke offentliggjort. Den norske ambassaden i Sofia har ikke mottatt noen informasjon fra bulgarske mynidigheter i forbindelse med denne saken.

Hotellnæringen ber om hjelp
Mannen som er siktet i saken tilhører politidirekoratet i Smoylan. Han var på Sunny Beach for å forsterke politistyrken på stedet.

I går kom nyheten om at hotell- og restauranteiere i området har bedt den bulgarske innenriksminsteren sende flere polititjenestepersoner til feriestedet for å stagge den voksende kriminaliteten.

50 polititjenstemenn fra hele Bulgaria er sendt til Sunny Beach, og ytterligere 70 til Nessebar, tre kilometer lengre sør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere