RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alicia er utkledt som gutt

Sist oppdatert:
Savnede Alicia (6) skal ha blitt observert sist helg - utkledt som gutt.

Alicia Elfversson har vært sporløst forsvunnet og internasjonalt etterlyst siden juni i fjor. Jenta mistenkes for å ha blitt bortført av sin norske far.

Sist lørdag skal seksåringen ha blitt observert på restauranten Angkor Arms i byen Sihanoukville i Kambodsja. Restauranteieren, Bellouet Corrine, sier til den svenske avisen Expressen at hun var utkledd som en gutt.

Kalles «Al»
- Hun er kortklipt nå, og pleier å være kledd slik at jeg tror hun er en gutt. Faren kaller henne «Al» også, sier hun etter å ha sett bilde av den svenske jenta.

Ifølge restauranteieren har de ofte vært på besøk i restauranten.

En norsk turist har tidligere påstått å ha sett jenta sammen med faren, en 47 år gammel norsk investor, på en turistbar i Sihanoukville i Kambodsja.

Lærer khmer
Ifølge restauranteieren har de vært jevnlig på besøk i restauranten. Corinne føler at hun har fått god kontakt med den kidnappingssiktede norske faren. Han skal ha helskjegg nå og går alltid med skyggelue.

Corinne kjenner ikke til om Alicia og faren bor i området.

- Faren har også fortalt at han underviser henne i engelsk. Dessuten har han leid inn en lokal lærer for å undervise henne i khmer, sier Corinne til Expressen.

Videre sier hun at Alicia snakker bra khmer. Hun har tidligere bodd i Thailand med foreldrene sine, og snakker derfor bra thai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere