RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Bengtsson kjørte bilen selv

Sist oppdatert:
Et vitne som har meldt seg for politiet i Gøteborg sier han så den kidnappede Fabian Bengtsson kjøre i en bil til stedet han ble funnet.

Ifølge vitnet kom Bengtsson kjørende alene i en sølvgrå Volvo S40 ved 7-tiden i går morges, melder Expressen. Han skal så ha parkert bilen ved en bussholdeplass.

- Etterpå satte han fra seg bilen og gikk derfra. Han virket veldig forvirret og vinglet frem og tilbake på gaten. Plutselig gikk han på trikkeskinnene, forteller vitnet

Bengtsson selv har tidligere sagt at kidnapperne gav ham bind for øynene og kjørte ham til stedet han ble funnet.

- Meget interessant
Politiet anser de nye opplysningene som meget interessante, og har tauet inn bilen for undersøkelser. Bilen leases ut av Volvo gjennom konsernet.

- Vi har ingen andre vitner som har sett Fabian komme eller bli satt av noen bil, forteller Thomas Ekman i spaningsavsnittet ved politiet i Gøteborg. Politifolk arbeider nå med å finne ut hvem som vanligvis brukte bilen.

Nær kontakt med Volvo
Bengtsson ble kjørt hjem til foreldrene i en bil som var leaset gjennom samme avtale, melder avisen. Forklaringen kan være at det i lengre tid har fantes nære kontakter mellom familien Bengtsson og flere sentrale sjefer innen Volvokonsernet. Det er også allment kjent at Volvo har en veldig effektiv sikkerhetstjeneste.

Hvorvidt sikkerhetstjenesten har vært involvert i arbeidet med å frigi Fabian Bengtsson er imidlertid uklart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere